Tiedote: Esisopimuksien teko on alkanut, kattohinnaksi muodostumassa 1200 euroa.

Tee esisopimus HALAKO paperiversio PDF

Tee esisopimus HALAKO paperiversio DOCX

Hailuodon laajakaistaosuuskunta tiedottaa

Osuuskunta on ryhtynyt tekemään laajakaistaliittymien esisopimuksia, joiden tarkoituksena on kartoittaa ja helpottaa varsinaisten liittymäsopimuksien tekemistä. Liittymiä on tarjolla kahta eri tyyppiä, jotka ovat varsinainen valokuituliittymä ja liittymävaraus.

Laajakaistaliittymä on valokuitu ulkoseinään asennettuna ja sisäasennussarja, läpivienti kiinteistönomistajan katsomalla tavalla ja vastuulla. Liittymän hinta enintään 1200 € osuuskunnan jäsenelle.

Laajakaistaliittymän varaus tarkoittaa valokuitukaapelin tuontia tontin rajalle, josta yhteys voidaan kytkeä myöhemmin käyttöön. Liittymävarauksen hinta on enintään 600 € osuuskunnan jäsenelle. Lopullinen liittymähinta muodostuu keväällä 2015, kun osuuskunta hakee Maaseudun Kehitysrahaston lisätukea kyläverkoille ja asiakasliittymille. Liittymähinnat nousevat hankkeen päätyttyä, ellei liittymävarausta ole tehty.

Liittymävarauksen jälkeisestä rakentamisesta on mahdollisuus tehdä kotitalousvähennys tontilla ja kiinteistössä tehdystä työstä. Hankkimalla liittymän parannat kiinteistösi jälleenmyyntiarvoa ja parannat asuinalueesi houkuttelevuutta. Esisopimusten määrä ratkaisee verkon rakentamisjärjestyksen.

Esisopimuskaavakkeita on saatavana tämän tiedotteen otsikkolinkeistä ja seuraavista paikoista
– Kirjasto/ Kari Blomster
– Hailuodon Osuuspankki

Täytetyn esisopimuskaavakkeen voi palauttaa paperisena osuuskunnan puheenjohtaja Mikolle Vääräpäänkuja 29:ään tai kunnankirjastoon. Täytetyn esisopimuslomakkeen voi myös lähettää osoitteeseen info@halako.net .

Hyvää joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta!
Hailuodon laajakaistaosuuskunta

Close Menu